Revija Dober tek je že vrsto let najbolj brani kulinarični mesečnik v Sloveniji in njena branost se iz leta v leto povečuje – danes z njo kuha že 54.000 bralcev! Poleg preizkušenih receptov vsak mesec objavljamo tudi reportaže, intervjuje in zanimive članke s področja kulinarike in enologije, z bralci delimo kuharske nasvete ter jih obveščamo o kulinaričnih dogodkih doma in po svetu.

V kolikor bi želeli izvedeti več o reviji, bralcih in možnostih za predstavitev vaših izdelkov (Cenik in dimenzije oglasnega prostora), za pripravo ponudbe za oglaševanje na naši spletni strani ali v naših revijah, nam sporočite na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

 

 

 

 

 

Na spletnih straneh www.dobertek.com uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Če vas zanima več, prosimo, preberite naše pogoje poslovanja. Sprejemam piškotke s te strani. Če vas zanima več, prosimo preberite naše pogoje poslovanja.

Sprejemam piškotke s te strani

Več o zakonodaji