Članki

Hoshizaki je že desetletja sinonim za kakovostne ledomate, ki proizvajajo najpopolnejši led na svetu.

Avtor: M.K.

PROMOCIJSKA VSEBINA


ZA LED S SLOGOM


ZA LED S SLOGOMLedomat oz. led je nepogrešljiv spremljevalec v gostinstvu, saj je pijača postrežena brez ledu kakor roža brez cveta, kot ptica brez kril ali kot ura brez kazalcev. Zato je led nujni spremljevalec gostinskega vsakdana, in šele ko ga zmanjka, se lahko zavemo, kako ključen je pri strežbi pijač. Vsakomur je jasno, da se postreže samo ustrezno ohlajeni napitke in če se postreže pijačo z ledom, to predstavlja zaključeno celoto. Kakovost ledu lahko pusti trajen vtis, dober in včasih lahko tudi slab. Hoshizaki led je zelo trd in kristalno čist. Tali se zelo počasi ter s tem gostom omogoča, da dlje uživajo pri pitju pijače.

 

 


Polne ledene kocke

Verjamemo, da samo polne ledene kocke lahko pustijo trajen vtis. Le polna ledena kocka, brez luknje in narejena iz popolnoma bistrega ledu, ustvari pri gostu atmosfero popolnosti.

Ker ledena kocka nima nobenega priokusa po kovini ali celo nefiltrirani vodi, potem ste lahko gotovi, da bodo vaš lokal, vaše osebje in postrežena pijača pri obiskovalcu z lahkoto naredili dober vtis. Radi se bodo vračali in tudi drugim bodo govorili o doživetju.

Nestandarden led

Številni modeli ledomatov omogočajo izdelavo različnih oblik ledu: polne kocke različnih velikosti, kockice, kvadre, led valjaste in polvaljaste oblike, zrnat led, kroglice, zvezdaste oblike in led v obliki srca. Vseh različnih velikosti in oblik je kar 16, kar je edinstveno za ledomate Hoshizaki. Tako lahko z ledomati Hoshizaki zadostimo še tako posebnim zahtevam.

ZA LED S SLOGOM

Ledomati Hoshizaki 

Gre za visokokakovostne ledomate in uporablja se jih povsod, kjer se daje poudarek na kakovosti ponudbe, in kjer je zadovoljstvo gosta pomembno. Ledomati Hoshizaki slovijo po odličnem delovanju, so vzdržljivi in imajo dolg servisni cikel. V ZDA jih uporablja 45 od petdeset verig, ki se ukvarjajo s prehrano.

Glede kapacitete lahko povemo, da ima največji ledomat dnevno proizvodnjo preko 1.800 kilogramov zrnastega ledu, kar zadosti tudi zelo zahtevnim uporabnikom.
 

Pravi ledomat za vas

Ledomat se izbere na podlagi tega, kakšen led potrebujete, ter koliko ledu potrebujete dnevno. Za določitev ustrezne kapacitete je potrebno upoštevati tudi razvoj vašega lokala v prihodnosti.

Zadostimo lahko vsem zahtevam po ledu, tako majhni kavarni ali baru, kot tudi samopostrežni restavraciji, prodajalni rib, savna centru in tudi medicinskim in industrijskim zahtevam.
 

Montaža, servis, rezervni deli

Ledomat vam bomo strokovno priklopili in po naročilu tudi pripravili vse ustrezne priključke. Zanj bomo skrbeli tudi po vgradnji, saj je servis zagotovljen in rezervni deli so vedno na zalogi v Sloveniji.

 

 

Ledomate Hoshizaki v Sloveniji zastopa in prodaja DSP d.o.o., Grosuplje.

www.ledomati.si

M: 031 341 887

 

 

 

 

PROMOCIJSKA VSEBINA
 

Na spletnih straneh www.dobertek.com uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Če vas zanima več, prosimo, preberite naše pogoje poslovanja. Sprejemam piškotke s te strani. Če vas zanima več, prosimo preberite naše pogoje poslovanja.

Sprejemam piškotke s te strani

Več o zakonodaji